Lernia söker massa sommarpersonal!

Lernia söker massa sommarpersonal!

Söker du sommarjobb? Till sommaren kommer vi behöva truckförare, ogräsplockare, livsmedelsarbetare, montörer, operatörer, kundtjänstmedarbetare, chaufförer, lagerarbetare och mer. Är detta av intresse för dig? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet:
Som sommarpersonal hos Lernia arbetar du under sommarsäsongen inom den bransch som passar dig och dina erfarenheter. Vi tror att du som söker är en driven och engagerad lagspelare som ständigt strävar efter att uppnå så bra resultat som möjligt. Du är van vid att ta eget ansvar och ser till att dina arbetsuppgifter blir väl utförda.

Formell kompetens:
  • B-körkort + bil
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Truckkort
  • Travers
  • C-körkort
Anställningsform/Omfattning:

Säsongsanställning som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning/Heltid.

Vid god arbetsinsats finns det goda chanser till förlängning hos kund.

Hur du ansöker:

Vid frågor är du välkommen att mejla till bemanning.kalmar@lernia.se, då vi inte tar emot samtal under processen.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Lernia är vägen framåt!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.