Verkmästare till Lantmännen

Verkmästare till Lantmännen

Dina arbetsuppgifter

Som verkmästare på vår anläggning i Färjestaden är du tekniskt ansvarig och arbetar med att planera och leda det dagliga verkstadsarbetet. Du har kontinuerlig telefonkontakt med våra kunder och tar ansvar för kvalitetssäkringen av utförda arbeten. Här finns det idag 3 servicetekniker och du ser till att de får det stöd som efterfrågas för att kunna utföra service- och reparationsarbeten på våra kunders maskiner på ett effektivt och ekonomiskt sätt. Vid nyrekrytering av servicetekniker kommer du vara en stor del i deras introduktion.
I arbetet ingår även administrativa uppgifter och du har ett nära samarbete med platschef och kundmottagare på anläggningen.

Din profil

Vi söker dig som bidrar med glädje och energi, och kan få med dig hela teamet mot målen om en full beläggningsgrad med flyt i men också högsta möjliga kundnöjdhet. Du gillar problemlösning och utmaningar under ett högt tempo. Struktur och noggrannhet ligger dig nära och du har förmågan att prioritera bland dina uppgifter. Du har öga för möjliga förbättringar och räds inte att förändra eller testa nya idéer. Framförallt är du trygg i dig själv, vet hur du ska bemöta människor och leder andra med såväl pondus som ödmjukhet.

Du har en fordonsteknisk bakgrund och förmodligen flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller är kanske redo att ta nästa steg i karriären? Du är en inbiten fantast av tunga fordon och dess teknik. Vi tar för givet att du har en god datorvana och innehar Körkort B. Du behärskar engelska i tal och skrift och det är meriterande med fler behörigheter.

Vi erbjuder dig ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor angående tjänsten och processen besvaras gärna av Johanna Andersson på 0706 22 64 48 och Maria Abrahamsson 0707-89 85 81. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen!
Mer info
Kontaktperson Maria Abrahamsson
Telefon 0707898581
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 aug (69 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord.