Lastvagnssäljare till Finnveden

Lastvagnssäljare till Finnveden

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill etablera dig som säljare i en mycket spännande bransch kännetecknad av relationsbaserad försäljning, högteknologiska produkter samt kunder av skiftande karaktär och med olika behov. Vår anläggning i Nybro eller Kalmar blir din utgångspunkt och du bearbetar såväl nya som befintliga kunder i ett distrikt där runt omkring. Hos oss säljer du främst nya bilar med tillhörande serviceavtal och andra tjänster. Rollen innefattar försäljningens alla delar; kundkontakt, införsäljning, offertering, utleveranser och uppföljning.
Till din hjälp har du hängivna chefer och kollegor inom försäljning, verkstad och reservdelar, samt support och utbildning från såväl våra egna som Volvos led. Om du har förmåga att förvalta och utveckla dessa förutsättningar, bygga upp förtroende inom och utom organisationen, intresse för din marknad och näsa för affärer, kommer du att lyckas som säljare hos oss.

Din profil

Du har ett par års erfarenhet av försäljning och är beredd att långsiktigt investera din tid och ditt engagemang i en karriär som ger mångfalt tillbaka. Vi ser gärna att du har koppling till vår bransch där du kanske har jobbat som säljare av lastbilar, påbyggnationer eller släp? Eller har du kanske jobbat som inköpare i ett transportbolag? Vårt fokus ligger främst på att hitta rätt person med driv, vinnarskalle och förmåga att bidra till våra mål gällande omsättning, lönsamhet och kundnöjdhet.
Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav, C- och/eller E är meriterande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Johanna Andersson på 0706 22 64 48. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Telefon 0706226448
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1 miljard kronor och har ca 340 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter ca 10 miljarder kronor och har 1 200 anställda.