Hoppa till innehåll
Deloitte logotyp

Erfaren redovisningskonsult till Kalmar

Ansök nu

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med branschens mest nöjda klienter och ingå i världens största konsult- och revisionsnätverk? Vi söker just nu en erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i Kalmar. På vårt kontor jobbar ett team av assistenter upp till seniora auktoriserade konsulter. Vi har en hög ambition om tillväxt på såväl lokal som regional marknad. Kollegor över hela Sverige stöttar varandra och bidrar till utvecklingen av redovisning på nationell nivå när vi gemensamt levererar tjänster inom redovisning, skatt, revision och lön. Vi har högt i tak, arbetar tillsammans i team för att utveckla såväl oss själva som kunden.

Vi är ett härligt gäng som ser en glädje i varandras utveckling och nu vill vi förstärka vårt redovisningsteam med en intresserad och ambitiös kollega - där du får stora möjligheter att utvecklas! Du kommer snabbt att bredda din erfarenhet från såväl små som medelstora bolag i många olika branscher. Vi ser flera utvecklingsspår som din karriär kan ta och förutsätter att du vill växa, ta större ansvar och utvecklas till en kommunikativ affärsdriven konsult.

I rollen som erfaren redovisningskonsult är din primära roll är att agera ansvarig för våra kunder där du ansvarar för att vi i levererar en digital och korrekt redovisning till våra kunder. Vi tänker oss att du:

  • bygger relationer med kunden, ger råd i vardagen och säkerställer att du och dina kunder går starka in i framtiden
  • säkerställer rapportering och tar helhetsansvar för leveranser
  • arbetar med bokslut och skattefrågor på K2 eller K3 nivå, deklarationsuppdrag och rådgivning mot ägare och dess skatteperspektiv
  • leder små eller större redovisningsuppdrag där det ingår stöttning och handledning av juniora medarbetare avseende löpande bokföring, avstämningar och boksluts- och deklarationsarbete
  • Du kommer att arbeta med olika juniora medarbetare för att tillsammans med dessa uppnå en optimerad digital process för varje klient. Det är därför mycket viktigt att du står för laganda, är lyhörd och flexibel. Du förutsätts också ha ett genuint intresse av människor, agerar professionellt och som erfaren redovisningskonsult är det viktigt att du har stor samarbetsförmåga och är prestigelös.

Kvalifikationer

Vi söker dig som känner att du har ett driv, en nyfikenhet och en önskan om utveckling. Du söker dig troligtvis vidare för att hitta en mer spännande och flexibel arbetssituation med många utmanande frågeställningar.

För tjänsten som erfaren konsult har du en YH utbildning i ekonomi, alternativt en ekonomiexamen från ett universitet, i kombination med flera års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du i tidigare yrkesroller lett juniora medarbetare och självständigt haft ansvar för kunder. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå.


Ytterligare information

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av;

  • CV
  • En motivering till varför du är intresserad av Deloitte och rollen som redovisningskonsult samt varför du tror att du skulle passa i rollen. Du kan ladda upp din motivering som ett dokument. 
  • Betygskopior från utbildning

Vid eventuella frågor gällande ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Rasmus Öhman på HR, rohman@deloitte.se Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna Maria Karlinius, mkarlinius@deloitte.se.

En karriär på Deloitte

På Deloitte får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Hos oss får du jobba i framkant med intressanta klienter, i komplexa uppdrag, sammansatt av ett team av kollegor som alltid värderar ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.

Vi är ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans, där varje individ utifrån egna förutsättningar får skräddarsydda lösningar för sin utveckling. I vårt team är alla värdefulla individer som bidrar utifrån egna förutsättningar. Vår gemensamma utveckling gör att vi nu ser fram emot att erbjuda rätt person ett fantastiskt team där vi vill att alla ska vara med och påverka och utvecklas, digitaliserat och klientorienterat.

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.

Fler från samma arbetsgivare