Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Mättekniker till ONE Nordic

Ansök nu

Har du erfarenhet av elteknik och trivs i en självständig roll med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för service och är ute efter en ny utmaning? Hos One Nordic erbjuds du en roll med stort eget ansvar och får möjligheten att arbeta i en lösningsorienterad miljö. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att One Nordic AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och One Nordic AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med en rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. One Nordic har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 200 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Arbetsuppgifter

I rollen som mättekniker kommer du i huvudsak att utföra mättekniska uppdrag på lågspänningssidan såsom kontroll och verifiering av mätsystem till både näringsidkare och privatpersoner. Du utgår från hemifrån med Kalmarregionen som din region och arbetar självständigt med att planera din arbetsdag. Du testar system för att uppfylla lagkrav, gör installationsjobb, felavhjälpning av utrustning i fält och kontroller av mätsystem i fält. Lika mycket som du trivs att arbeta självständigt är du bekväm att ha kontakt med kollegor, kunder och anläggningsägarna.

Du är resande i tjänsten och övernattningar förekommer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet tillsammans med elteknisk grundutbildning.
* Några års arbetslivserfarenhet inom elteknik.
* Erfarenhet av installationsbranschen (meriterande)
* Du talar och skriver obehindrat på svenska
* Tjänsten kräver B-körkort

Vi tror att du som söker tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa, säkerhetsmedveten och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Du räds inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Vidare tror vi att du ser möjligheter i förändringar och är inte rädd för nya utmaningar. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen tror vi att du trivs med att ha många kontaktytor och känner dig avslappad i sociala situationer.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Du utgår hemifrån och arbetar i Kalmar med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare