Hoppa till innehåll
Ansök nu
Till vår filial i Järnforsen söker vi nu en ny innesäljare som vill vara med på vår tillväxtresa - är du en av dem? Har du tidigare erfarenhet av B2B och gillar att skapa och bygga relationer? Då är detta rollen för dig!

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på cirka 40 platser i landet från Luleå i norr till Malmö i Söder och är totalt cirka 460 anställda. Nu söker vi efter dig som drivs av service och försäljning i en tempofylld samt utvecklande miljö med härliga kollegor.

Arbetsuppgifter
  • Genomföra aktivt försäljningsarbete (ex; följa upp förfrågningar och undersöka kundens behov)
  • Aktivt arbeta med att få in nya kunder tillsammans med våra utesäljare i regionen
  • Värna om samt utveckla relationen med våra befintliga kunder
  • Skriva och följa upp offerter till kund
  • Hantera eventuella reklamationer
  • Ta emot och registrera inkommande ordrar
  • Registrera kundnoteringar i vårt CRM-system.
  • Samverka med alla kollegor inom företaget för att ge kunden bästa service

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, gärna mot verksamheter inom byggbranschen. Du ser dig själv som en mål- och resultatorienterad person och har intresse för byggnadstekniska lösningar. Har du tidigare verkat inom bygg-branschen ser vi detta som en stor fördel.

Du brinner för service och sätter alltid kunden först, en av dina många styrkor är att vara lösningsorienterad då du ser möjligheter där andra ser problem. För att lyckas i rollen behöver du vara driven, flexibel, noggrann och duktig på att samarbeta med andra.

Struktur är något som du värderar högt och du trivs i en miljö med högt tempo. Arbetet kräver att du har en väldigt god kommunikationsförmåga där du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal såväl som skrift – fler språk är meriterande.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader. Ansök snarast, då urvalet sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Upplysningar lämnas av Platschef Magdalena Åreström på mail: magdalena.arestrom@bevego.se
Mer info
Kontaktperson
Magdalena Åreström
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 nov. 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare