Hoppa till innehåll

Lastbils- och avtalssäljare region östra Småland

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, Skoda och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Bil AB och Lastbilar AB. Moderbolaget Atteviksgruppen har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 450 anställda.

Vi söker nu en affärsdriven lastbils- och avtalssäljare med placering i region östra Småland.

Är du en resultatorienterad individ?

Driv, resultatfokus samt med ditt affärsmässiga beteende skapar du affärer med fina resultat och nöjda kunder. Är du en person som gillar utmaningar, göra affärer och arbeta under högt tempo. Då är detta jobbet för dig!

Som säljare på Atteviks får du jobba med kvalitativa produkter, med bästa renommé och produkter som ständigt ligger i framkant inom branschen. I denna roll säljer du nya lastbilar med tillhörande produkter och tjänster samt med tillhörande serviceavtal och finansieringsupplägg.

Rollen kräver ett stort intresse för försäljning inom B2B. Som person drivs du av att göra affärer, stora som små. Du ansvarar över tilldelat distrikt där du strävar efter högsta kundnöjdhet och ser till att kunden får den mest optimala lösningen för hens uppdrag. Du ansvarar för hela försäljnings-, leverans- samt avtalsprocessen där den administrativa rutinen måste finnas i samtliga led. Du har egen budget och ansvar för att nå de uppsatta mål och resultat som sätts.

Du arbetar nära och inom servicemarknaden, där du ansvarar för avtalsförsäljning och uppföljning av redan tecknade avtal. God samarbetsförmåga är centralt för att du ska hantera rollen och på bästa sätt uppnå maximalt kundvärde.

Du rapporterar till försäljningschefen hos Atteviks Lastbilar AB.

Du har en senior approach samt är förtroendeingivande i dina möten med människor. Det i kombination med din sociala talang kan du möta alla typer av kunder på varierande nivåer. Arbetet kommer till stor del vara självständigt men du bidrar såväl externt som internt med dina kunskaper och erfarenheter.

I rollen ingår administrativt arbete, där det krävs god datorvana, struktur, ordning och reda. Har du kunskap och erfarenhet från branschen som t.ex. åkeri, logistik eller arbete med transportbilar, samt inom övrig försäljning är det meriterande.

Antar du utmaningen?

Önskar du mer info om tjänsten kontakta Mattias Forsell på tel: 0470-75 31 51 alt. mattias.forsell@atteviks.se.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Atteviks logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Mattias Forsell
Telefon

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Atteviks Bil AB och Atteviks Lastbilar AB. Moderbolaget Atteviksgruppen AB har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.

Fler jobb från samma arbetsgivare