Hoppa till innehåll

Serviceelektriker Assemblin El i Kalmar

Vill du tillhöra vårt A-team?

Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet. Vi söker nu fler serviceelektriker med placering i Kalmar.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Patrik Lindgren på telefonnummer 010-472 34 95 eller via e-post Patrik.Lindgren@assemblin.se.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-12-10
Assemblin El logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Patrik Lindgren
Email
Telefon

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Västervik
Bygg & Hantverk
Företagslogga