Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Mäklare till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Publiceringsdatum
06 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du fastighetsmäklare och vill du bli en del av en kedja som växer och tar in marknadsandelar medan du läser den här annonsen. Brinner du dessutom för försäljning och att bygga starka kundrelationer? Då har du hittat rätt - ansök nu för att bli fastighetsmäklare på vårt kontor i Karlskrona!
Om tjänsten

Vi söker nu fastighetsmäklare som vill bli en del av vårt växande team på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Karlskrona. Med hjälp av en erfaren kontorschef och assistenter hjälper vi dig att växa in i rollen som ny mäklare hos oss. Har du några års erfarenhet kanske du är den som kan hjälpa oss att se nya saker som är nödvändiga för att fortsätta göra framgångsrika och trygga bostadsaffärer.

Vi ger dig
Förutsättningar för att lyckas i din karriär från dag ett genom karriärmöjligheter, inklusive möjligheten att bli delägare eller en del av vårt koncept som innebär att du driver ditt eget bolag inom företaget. Vi erbjuder konkurrenskraftiga lönevillkor och förmåner samt interna utbildningar för din kompetensutveckling. Och inte minst vårt starka samarbete med bank och försäkring som skapar många affärsmöjligheter för dig som mäklare och möjliggör ett helhetserbjudande till våra kunder.

Om dig
Du är en ödmjuk vinnarskalle med en tydlig vision och en stark arbetsmoral och som motiveras av att bygga relationer som vinner i längden, både med kunder och med kollegor. Precis som vi, ser du kundnöjdhet som en avgörande faktor i yrket. Vi ser gärna att du är en utåtriktad och ödmjuk person som värdesätter teamkänsla samtidigt som du gör det lilla extra för att uppnå dina mål. Det är viktigt att du delar vår vision om trygghet i bostadsbytarprocessen.
Det är ett krav att du är registrerad fastighetsmäklare samt att du har B-körkort
Vi lägger stor vikt vid personlighet.

Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Karlskrona
Vi är Sveriges snabbast växande mäklarkedja och drivs av våra värderingar - engagerade, trygga och personliga. Vår målsättning är att bli den ledande fastighetsmäklaren, och vi letar efter passionerade individer som vill vara med på vår resa.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Karlskrona är ett mycket framgångsrikt team, samverkan med de andra kontoren i Blekinge och ett gemensamt ledarskap skapar mycket goda förutsättningar till framgång och inte minst till att ha kul på jobbet! Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas medan du är med på vår framgångsresa.
Vi har bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak, vilket ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder helhetslösningar. Vårt starka samarbete genererar också många affärsmöjligheter och kundleads för våra mäklare. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Sveriges mest nöjda kunder - vi har vunnit den sju av åtta år.

Rekryteringsprocessen och kontaktuppgifter
Detta är en rekryteringsprocess som utförs av Adecco
Tjänsten är en anställning på Länsförsäkringars Fastighetsförmedling i Karlskrona, heltid med uppstart efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag är den 15/12 men rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan idag!
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Carina Falck på 0736-84 72 45 eller carina.falck@adecco.se

Välkommen med din ansökan och bli en del av Karlskronateamets framgångssaga!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Östersund
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb