Varuhuschef till XXL Sport & Vildmark i Kalmar

Varuhuschef till XXL Sport & Vildmark i Kalmar

XXL Sport & Vildmark - Kalmar

Vi söker en ny driven lagkapten som med oerhört engagemang, bra coachning-känsla och ett strukturerat ledarskap kan leda teamet på XXL i Kalmar framåt!

Din uppgift som varuhuschef är att tillsammans med dina medarbetare göra varje gäst nöjd, detta genom ett extremt bra bemötande, god produktkunskap och perfekt ordning i varuhuset.

Våra varuhus är indelade i fem avdelningar, Sporten, Skor, Skidor & Cykel, Sportkläder och Vapen & Vildmark, med två viktiga stödfunktioner i Lager och Kassa. Varje avdelning har en säljledare som är specialist på sitt område och som tillsammans med dig utgör varuhusets ledningsgrupp.

Vi söker efter en passionerad, drivande ledare som har flerårig erfarenhet av säljledande position inom detaljhandeln. Du jobbar kanske som varuhuschef eller butikschef idag för en konkurrerande kedja eller i annan bransch. Som varuhuschef är du ytterst ansvarig för varuhusets drift, personal och lönsamhet.

Är det dig vi letar efter?
  • Du är effektiv och driven, men levererar samtidigt kvalitet i alla moment du tar dig an. Struktur är alltid en del av ditt arbete!
  • Du gillar att vara delaktig i alla arbetsuppgifter på golvet, såväl det personliga mötet som den mekaniska försäljningen.
  • Du har lätt för att motivera och engagera människor, älskar att utveckla gruppen och individen och ser en utmaning som en tävling.
  • Du trivs i en informell miljö med högt tempo, är flexibel och öppen för förändring och nyfiken på att utforska nya möjligheter.
  • Du är lösningsorienterad och mycket resultatorienterad.
  • Du har god analytisk förmåga och älskar att analysera dina siffror för att alltid säkerställa god lönsamhet!
Som person är du utåtriktad, driven, tydlig, prestigelös, strukturerad och entusiasmerande och ser alltid lösningar när problem uppstår. Du är trygg i dig själv och i din roll som ledare. Du vet hur man skapar ett säljande varuhus via smart mekanisk och personlig försäljning och du är duktig på och van vid att coacha dina medarbetare i såväl driftsfrågor som försäljnings - och säljmiljöfrågor. Du är operativ och lägger mycket tid ute på golvet i varuhuset, men du gillar även det administrativa och strategiska arbetet som är nödvändigt för att föra varuhuset framåt på lång sikt. Ditt allra viktigaste jobb som ledare på XXL är att få dina medarbetare att bli duktigare, mer motiverade och mer engagerade än vad våra konkurrenter kan.

Älskar du försäljning och ledarskap samt att utveckla och leda dina medarbetare? Vänta då inte med din ansökan - urvalsprocessen startar direkt och platsen tillsätts så fort vi har funnit rätt kandidat.

Placering: Kalmar

Anställning: Heltid, direktanställning, provanställning tillämpas.

Krav: Gedigen erfarenhet av chefsmannaskap inom detaljhandeln.


Kontakt/Ansökan


Använd formuläret nedan för att ansöka!


Infinity HR är vår självklara samarbetspartner för rekryteringsprocessen. De har arbetat med oss sen vi etablerades på den svenska marknaden. För frågor kring tjänsten eller urvalet - vänligen kontakta Emil Nilsson, 070-5591192. Du kan också maila dina eventuella frågor, men INTE din ansökan till info@infinityhr.se

Mer info
Kontaktperson Emil Nilsson
Telefon 0200111333
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare! Vi erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, padelracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer. XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vår ambition är att göra sport tillgänglig för alla genom låga priser och att vara en destination för alla som älskar sport och friluftsliv. Om du har extra stort intresse för sport och vildmark, om du är positiv, utåtriktad, gillar ha roligt på jobbet och älskar att sälja. Då anser vi att du har DET inom dig. Då är det DIG vi söker.