Låstekniker

Låstekniker

Nu hjälper vi en av våra kunder i Kalmar med att hitta låssmed/låstekniker

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mekaniska eller låsanläggningar, passagesystem och larm. Du kommer arbeta med allt från infällning i olika typer av material till installation.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av praktiskt arbete inom något av följande områden: mekaniska låsanläggningar och passagesystem. Du är praktiskt lagd och har du även bakgrund inom fastighetsservice, bygg eller montering är det ett stort plus. Det är dessutom meriterande om du har arbete innefattande installation, service och underhåll. Som person är du kund- och serviceinriktad med en förmåga att anpassa tillvaron utifrån verksamhetens behov. Du är van att arbeta strukturerat och självständigt samt har en god kommunikativ förmåga. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med eget ansvar.

Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav.

Information och kontakt

Tjänsten är en hyrrekrytering där du är anställd på Wikan Personal i en period där målsättningen sedan är att övergå till en anställning på företaget.

Tjänsten är heltid och förlagd dagtid.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden.Dock senast 7/4

Ring gärna vid frågor, Christopher Muñoz, 0455-61 27 02 eller Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Christopher Muñoz
Telefon 0455 61 27 02
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.