Erfaren TIG-svetsare

Erfaren TIG-svetsare

För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare i Kalmar.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självständigt varför det är mycket viktigt att du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt. Du hanterar konstruktion och ritningsläsning.
Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du är en erfaren TIG svetsare och hanterar vant rostfritt material. Har du licenser är det mycket meriterande. Svets- och ritningsläsningsprov erläggs innan eventuell anställning.
Du har erfarenhet och kunskaper av rörsvetsning.
Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter.

Som person är du arbetssam, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt

Arbetstiden är dagtid.

Tjänsten börjar som en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos företaget.

Tillträde snarast. Ansök direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök dock senast den 28:e Februari

För mer information kontakta Christopher Muñoz på tel: 0731-52 17 02

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Christopher Muñoz
Telefon 0455 61 27 02
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.