Butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare

Är du en driven och social person?
Nu hjälper vi en av våra kunder i Kalmar att hitta en butiksarbetare inom bygghandel.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som butiksmedarbetare kommer du att ansvara för butiken under sommaren, sköta den dagliga driften i butiken som bland annat innebär: Kassatjänst, prismärkning. bemöta, hjälpa och ger råd till kunderna. Du kommer att fylla på med varor i hyllorna, sköter varu- och kampanjexponering, tar emot leveranser samt inventering.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi ser gärna att du har erfarenhet från butiksarbete, gärna inom bygghandel samt att du har kassavana.
Du är ansvarstagande och orädd inför nya utmaningar, vi ser även du är öppensinnad, serviceminded där du brinner för att skapa trevliga upplevelser för kunderna i butiken.

Meriterande:
Kassavana
Kundvana

Krav:
B-körkort och tillgång till egen bil.
Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift

Information och kontakt

Tjänsten är heltid, arbetstiderna kan variera.

Visstidsanställning, sommarvikariat med start Juni.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Dock senast 18/4

Ring gärna vid frågor, Christopher Muñoz, 0455-61 27 02 eller Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Christopher Muñoz
Telefon 0455 61 27 02
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.