Billackerare

Billackerare

Dina arbetsuppgifter

Du kommer till största del att arbeta med att lackera bilar ifrån försäkringsärenden, det är därför viktigt att du är kunnig och noggrann i ditt arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du är erfaren av billackering antingen som jobb eller hobby.
Vi ser att du är ordningsam, tar stort ansvar för ditt arbete, serviceinriktad, trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.
Du kommer att ha direkt kundkontakt därför ser vi att du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Information och kontakt

Anställningen börjar som en visstidsanställning via oss men kan för rätt person leda till anställning direkt hos vår kund.
Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sista ansökningsdag är 2020-02-11, men vi gör löpande urval så sök omgående om du känner att detta är något för dig!

Körkort med minst B-behörighet och tillgång till egen bil.

Ring gärna vid frågor, Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01 eller Christopher Muñoz, 0455-61 27 02

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 12 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Kjelle Rutzell
Telefon 0455-61 27 01
Område Kalmar stad
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 11 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du jobba i en dynamisk miljö med goda karriärmöjligheter inom billackering?
Bra, då har du hamnat rätt.
Företaget är marknadsledande inom billackering i Europa och växer stadigt på den svenska marknaden utan planer på att sakta ner.