Områdesansvarig för Watercompany

Områdesansvarig för Watercompany

Har du erfarenhet av B2B försäljning? Är du en driven säljare som besitter förmågan att arbeta självständigt och affärsmässigt? Då kan det vara rätt utmaning för dig att söka tjänsten som Områdesansvarig för Water Company!Om Water Company
"Water Company AB är ett svenskt företag som sedan 1994 hyr ut och säljer lösningar för att filtrera, rena, kyla och kolsyresätta vanligt kranvatten.

Water Company arbetar enbart med vatten, inget annat. Det ger en långsiktig och pålitlig partner med specialistkompetens. Kunderna är i första hand restauranger och företag.

För att vattenautomaterna alltid ska fungera som avsett och uppfylla alla hygienkrav, ger företaget tillgång till ett serviceprogram där dem utför löpande underhåll."

Om tjänsten
Som Områdesansvarig innebär det att du ansvarar för försäljningen och verksamheten i ditt distrikt som kan stäcka sig runt om Blekinge och Småland. Du arbetar flexibelt och planerar dina egna dagar utefter anpassning till dina kunder. Du lägger stor vikt vid service och ser till att leveransen och installationen till kund blir som förväntad.

Förutom att ta hand om och växa med befintliga kunder ligger fokus på att vinna nya kunder. Du utgår hemifrån i ditt arbete och företaget tillhandahåller bil. Företaget erbjuder dig god grundlön + provision. Du får en introduktionsperiod där du lär dig om branschen och tekniken.

Om dig
Vi söker dig som är självgående i ditt arbete. Det är självklart för dig att ta egna initiativ och jobba kundnära ute på fält. Du har ett eget driv och tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter och ditt område. Du ser enkelt behov och lösningar för varje kund. Du är öppen, positiv och trivs med att hitta lösningar till de utmaningar du ställs för. Det är viktigt att du är målmedveten samt drivs av en ständig strävan efter utveckling.

God svenska i tal och skrift är ett krav samt B-körkort som är en förutsättning!

Vi ser gärna en bakgrund inom B2B-försäljning. Stor merit om du tidigare arbetat självständigt eller med försäljning av tekniska produkter! Har du även kunskap om miljöfrågor är det ett plus!

Viktigt för tjänsten är:
B-körkort
Erfarenhet av B2B försäljning
Teknisk kännedom
Förstå vikten med miljöpåverkan

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om anställningen

Water Company AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Water Company erbjuder dig:
  • God lön + provision
  • 6 månader provanställning som leder till tillsvidareanställning för rätt person
  • Firmabil och helt flexibla arbetstider
  • Möjlighet att utveckla marknaden och ny personal i distriktet

Om ansökan

Tjänsten har start när rätt person för tjänsten är funnen och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev.

Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att få en videointervju skickad eller bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter detta steg får möjligheten att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mindy Samwel via tel. +4673 684 7171

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Försäljning/B2B/Tekniker/Vatten/Miljö/Utesälj
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.