Säljare till 3Butiken Giraffen

Säljare till 3Butiken Giraffen

3Butikerna bygger upp Sveriges bästa butikskedja, där vi bidrar med kunskap kring mobil kommunikation till både befintliga och potentiella privat- och företagskunder. Vi är en av de viktigaste kanalerna på bolaget när det kommer till att skapa nöjda och lojala kunder och därför är servicefokus centralt. Till vår 3Butik i Giraffen Kalmar söker vi nu en engagerad medarbetare som vill växa och utvecklas med oss.

Vi på Tre söker nu en ny medarbetare på deltid för en timmanställning för att stärka upp vårt team i 3Butiken Giraffen. I rollen kommer du arbeta med serviceinriktad försäljning av Tres mobila produkter och tjänster där du även kommer arbeta med behovsinriktad rådgivning för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. I ditt uppdrag som säljare i 3Butik är ditt viktigaste ansvar att skapa en trygghet för våra kunder och att alltid bemöta kunderna på ett varmt och personligt sätt.

I rollen som säljare ansvarar du för din egen utveckling men givetvis med nära stöd och uppföljning av din butikschef för att både nå dina individuella mål samt butikens mål.

För att trivas i rollen ser vi att du är en driven person med erfarenhet av försäljning, meriterande från telekombranschen. En av dina främsta egenskaper är att skapa långvariga kontakter genom din stora kommunikationsförmåga. Du motiveras av att arbeta målinriktat för att uppnå bästa möjliga resultat samtidigt som du klarar av balansen mellan självständigt arbete och att vara en lagspelare.

För att på bästa sätt hjälpa våra kunder ser vi att du minst 18 år och har gått klart gymnasiet, samt talar svenska och engelska, gärna fler språk också.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling i en trivsam arbetsmiljö med grymma kollegor. Ni arbetar i ett team på ca 4- 6 medarbetare och arbetar varierande tider enligt butikens öppettider, vilket även innebär kvällar och helger. Under din första tid här hos oss på Tre kommer du gå en introduktionsutbildning där vårt mål är förtydliga hur service och försäljning går hand i hand, samtidigt som du har väldigt kul på vägen!

Vi söker dig som vill ha en timanställning (heltid under sommaren) och du kommer ha fast lön samt provision. Sista ansökningsdag är den 30 maj men vi läser ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag. Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och för mer information om tjänsten, tveka inte med att höra av dig till ansvarig chef Philip Axelsson via mailadressen nedan. Vi ser fram emot att läsa din ansökan och kom gärna förbi någon av våra butiker!

Besök även våra medarbetare på Instagram - Livet på 3.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.