Projektledare

Projektledare

På Telia Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bästa i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence.

Din nästa möjlighet
Som IT-Projektledare arbetar du nära våra kunder, vår säljorganisation och våra levererande organisationsdelar med att kvalitetssäkra och säkerställa ett strukturerat projektgenomförande. Du är en del i en grupp bestående av Projektledare och du kommer leda projekt av högt tekniskt innehåll. Till din hjälp har du våra IT-infrastrukturspecialister inom nätverk, säkerhet och hybrida IT-lösningar/cloud.

Vi tror du intresserar dig lite extra för:
 • Värdet av ny teknik
 • Metod- & processutveckling i syfte att utveckla såväl våra kunder som oss själva
 • Tjänsteutveckling och hur vi utvecklar våra tjänster
 • Kravanalys och varför detta är viktigt
Exempel på det du kommer att göra:
 • Planera, genomföra och styra viktiga kundprojekt enligt plan och budget med ett högt kvalitetstänk
 • Medverka och driva vidareutvecklingen av våra processer för hur vi bedriver projekt
 • Vara rådgivande åt våra säljare i pågående dialoger avseende kommande projekt
Projektledning inom Telia Cygate
Dina framtida kollegor har gedigen erfarenhet från projektledning samt IPMA- och PMI-certifieringar på olika nivåer. I våra leveransprojekt arbetar vi utifrån en egenutvecklad projekt- och förändringsmetodik som bygger på vår erfarenhet från branschen och erkända standarder för projektledning. Men det är inte heller ovanligt att vi använder oss av våra kunders projektprocesser.

Vem är du?
Att knyta nya kontakter och utveckla ditt professionella nätverk tror vi är naturligt för dig. Med ett öppet förhållningssätt skapar du en god atmosfär i dina projekt tillsammans med din projektgrupp och dina kunder. Du har dessutom förmågan att anpassa din projektledarstil mot rådande omständigheter i dina projekt.

Din personlighet:
 • Du är initiativtagande
 • Du vill lyckas tillsammans med andra
 • Du är duktig på att kommunicera och att dela med dig av information och kunskap
 • Du förhåller dig positiv och konstruktiv även vid misslyckanden och har en förmåga att lyfta andra
Home of Experts
Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de mest hållbara lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är generösa och inkuderande i relation till varandra och vi ser mångfald som en möjlighet.

Intresserad?
Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen.

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Karin Lantz på karin.lantz@cygate.se eller på Linkedin. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2022-10-11.

Om den här annonsen inte riktigt passade dig och om du är nyfiken på vad Cygate kan erbjuda dig i din framtida karriärsutveckling? Skicka in en spontanansökan via vår karriärsida så hör vi av oss om framtida möjligheter: https://pages.beamery.eu/telia/page/valkommen_till_cygate

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!