Ortopedteknisk patientmottagare till TeamOlmed i Kalmar

Ortopedteknisk patientmottagare till TeamOlmed i Kalmar

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

Vi söker nu en Ortopedteknisk patientmottagare till vår klinik i Kalmar. Sammanlagt är vi cirka 20 medarbetare i länet varav 17 i Kalmar som genom vårt avtal förser länet med ortopedteknisk vård. Vi bedriver även en integrerad butik som riktar sig mot den växande privatfinansierade vården.

Dina arbetsuppgifter
Som ortopedteknisk patientmottagare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att ta emot patienter, göra analyser och förskriva hjälpmedel. Du kommer att arbeta varierat med flera olika patientgrupper där störst fokus kommer vara skor och inlägg. Du erbjuds ett omväxlande arbete där användningen av moderna tekniska och kliniska metoder genomsyrar det dagliga arbetet. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i.

Vem vi söker
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning som antingen Ortopedingenjör, Podiater, Fysioterapeut, Arbetsterapeut eller Naprapat.
Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av att arbeta kliniskt sedan tidigare.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ,serviceinriktad, engagerad, flexibel och har lätt för att bygga relationer. Du har en positiv inställning, har förmåga att arbeta i högt tempo och är mån om att hjälpa andra människor. Det är en fördel ifall du har intresse för kroppen och rörelselära. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och tycker om att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som ortopedteknisk patientmottagare kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight gäng kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du kommer att ha ett varierande, meningsfullt och viktigt arbete - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Kalmar-Sweden/Ortopedteknisk-patientmottagare-TeamOlmed-Kalmar_REQ-2337

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdag är 2022-12-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.