Kundmottagare Tvättcenter

Kundmottagare Tvättcenter

Vi söker en ny stjärna till vår anläggning här på Tvättornet i Kalmar.

Är du vår nya stjärna i gänget ?

Vi söker efter en Kundmottagare

Som kundmottagare arbetar du med att bemöta kunder både personligen och via telefon för att hjälpa dem efter deras önskemål. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är kassahantering, hjälpa kunderna in i biltvätten, vara behjälplig i självtvätten, bokning av släp- men framförallt hålla anläggningen ren och fräsch.

Omfattning: Tjänsten innebär timanställning, förlagd på vardagar och helger enligt våra öppettider som är: vardagar 08-18 och helger 10-17.

Efter 6 månader går anställningen över till kund.

Din profil:

För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har B-körkort samt talar och skriver flytande på svenska och engelska. Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo och få ta mycket eget ansvar. Den ena dagen är aldrig lik den andra hos oss och därför är det bra om du kan hantera stress och är flexibel.

Tvättcenter är ett växande företag och vi är i ständig utveckling därför är det positivt om du som person är driven och gillar förändringar.

Det är meriterande om du har ett tekniskt kunnande samt erfarenhet av bilbranschen men inget krav.

Arbetet är till stor del självständigt men du ingår även i ett team där det är viktigt att du är hjälpsam och trivs med att lösa uppkomna problem.

Urval sker löpande, tjänsten skall vara tillsatt innan sista maj, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson 0708-150261 angelica.persson@onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Anette Enarsson
Telefon 0725164900
Område Kalmar stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se