Servicetekniker sökes till Swedish Agro Machinery

Servicetekniker sökes till Swedish Agro Machinery

Brinner du för att meka och reparera? Har du dessutom kunskaper inom hydraulik och el? Sök tjänsten och bli en del av ett fantastiskt företag där man verkligen trivs och får stort ansvar från första dagen. Swedish Agro Machinerys resa har precis påbörjats, så du har stor möjlighet att både utveckla dig och din roll.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är service och reparationer av alla typer av lantbruksmaskiner. Delvis bedrivs arbetet självständigt, men vid behov har du givetvis både kollegor och supportfunktion till din hjälp. Arbetet är varierat där du får arbeta med alla typer av avvikelser och service av maskinerna. Är du i början av din yrkesroll så kommer du få gedigen utbildning. Har du lång erfarenhet så erbjuds du specialisering.

Formella krav
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av underhåll av fordon/maskiner
  • Kunskaper inom hydraulik och el
  • Körkort B
  • Körkort CE (meriterande)
Personliga egenskaper

Du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Du känner stort ansvar för ditt arbete och drivs av problemlösning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Dina erfarenheter kan vara från såväl arbete som hobby, det viktiga är att du har god kännedom av reparationer av fordon.

Om anställningen
  • Placeringsort: Kalmar
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid
  • Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid, men med goda möjligheter till anställning hos uppdragsgivaren
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 sept 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedish Agro Machinery bildades 2016 för att importera lantbruksmaskiner (CLAAS). Här blir du en del av ett team av 10 medarbetare. Företaget har ett toppmodernt reservdelslager, modern verkstad med tvätthall.