Servicetekniker, Kalmar

Servicetekniker, Kalmar

Vi söker flera servicetekniker till vår anläggning i Kalmar.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– i första hand i verkstaden men även hos kund. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig med omväxlande arbetsuppgifter.

Bakgrund
Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada. Vidare vill vi att du ska ha erfarenhet av el och hydraulik samt kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Egenskaper vi hoppas att du även är strukturerad, disciplinerad och effektiv - att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig!

Arbeta hos oss
Vi erbjuder fortlöpande utbildningar både i Sverige på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal och erbjuder bland annat en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Carl-Johan Svensson på telefon 072-748 71 01.
Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till gope@sa-machinery.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tillämpar provanställning.
Mer info
Telefon 072-7487101
Email Mejla Swedish Agro Machinery
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.claas.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Swedish Agro Machinery
Företaget bildades 2016 för att importera och sälja CLAAS i Sverige. Swedish Agro Machinery är också generalagent för SAMSON, HORSCH och AVR och återförsäljare av LEMKEN. Affärsidén går ut på att bygga upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som redan nu är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar som täcker ett större område. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service.

Om Swedish Agro Machinery i Kalmar
Swedish Agro Machinery i Kalmar öppnade i januari 2017 och vi är i dagsläget ett 10-tal medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager med runt 1 500 artiklar och en modern verkstad med tvätthall. Vi verkar i huvudsak i Kalmar län men även i delar av Blekinge och Kronobergs län. Eftersom vi satsar på mobil service gör det inget om du bor en bit från vår anläggning i Kalmar.