Servicetekniker/ Mekaniker, Kalmar

Servicetekniker/ Mekaniker, Kalmar

Tänk dig en fullutrustad verkstad, en trasig traktor och trevliga arbetskamrater som kan skoja lite friskt ibland. Andra dagar är du ute på fält och arbetar. Är du lika gärna ute på fält som i verkstad? Vill du jobba självständigt och med mycket eget ansvar? Då har vi rätt jobb för dig som vår servicetekniker i Kalmar med omnejd.

Arbeta hos oss

Vi är ett nytt företag som präglas av entreprenörskap och saknar "så har vi alltid gjort". Vår spännande resa har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi har satsat mycket på vår utrustning i verkstaden och våra medarbetare har fått vara med och tycka till. Fortlöpande utbildningar på våra produkter får du både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal och erbjuder också en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– i verkstaden och hos våra kunder. Gillar du variation så kommer du att trivas hos oss. Till ditt stöd finns både arbetskamrater och vår supportfunktion som kan hjälpa dig när problemlösningen går trögt.

Bakgrund

Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada. Du får gärna ha god erfarenhet av el och hydraulik samt kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Beredskap ingår i tjänsten. Vi gillar att kunna hitta verktygen på samma plats så att du håller ordning på din arbetsplats är en självklarhet.

Eftersom vi satsar på mobil service gör det inget om du bor en bit från vår anläggning i Kalmar.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Carl-Johan Svensson på telefon 072-7487101. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Rekryteringsbolag och rekryteringstjänster avböjes vänligt men bestämt.
Mer info
Kontaktperson Carl-Johan Svensson
Telefon 072-7487101
Email Mejla Carl-Johan Svensson
Område Kalmar stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.claas.se/
Sista ansökningsdag 3 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Swedish Agro Machinery

Företaget bildades 2016 för att importera och sälja CLAAS i Sverige. Swedish
Agro Machinery är också generalagent för SAMSON, HORSCH och AVR och återförsäljare av LEMKEN. Affärsidén går ut på att bygga upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som redan nu är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar som täcker ett större område. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service.

Om Swedish Agro Machinery i Kalmar

Swedish Agro Machinery i Kalmar öppnade i januari 2017 och vi är i dagsläget ett 10-tal medarbetare. Vi har ett toppmodernt reservdelslager med runt 1 500 artiklar och en modern verkstad med tvätthall. Vi verkar i huvudsak i Kalmar län men även i delar av Blekinge och Kronobergs län.