Butikssäljare sökes till Swedish Agro i Kalmar

Butikssäljare sökes till Swedish Agro i Kalmar

Är du en målmedveten person med stark servicekänsla och erfarenhet av jakt? Då kanske du är vår nya butikssäljare i Kalmar.

Vi söker en butikssäljare till Swedish Agros butik i Kalmar. Har du, förutom erfarenhet av jakt, ett intresse för trädgård, lantbruk och/eller husdjur är det meriterande. Erfarenhet av försäljning av jaktprodukter är en betydande merit. Tjänsten är på 100 %.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig en spännande tjänst som butikssäljare för vår butik i Kalmar. Du kommer att hjälpa våra kunder med din kunskap och dela med dig av professionell produktkunskap om företagets stora sortiment. I arbetet kommer du också att arbeta i kassan och se till att kunden är nöjd efter sitt besök hos oss. Det finns möjlighet att växa i tjänsten och att lära sig mer om vårt stora sortiment. I tjänsten arbetar man både vardagar och helger under butikens öppettider.

Din bakgrund
  • Gymnasieutbildning, gärna inom handel och administration eller lantbruk
  • Erfarenhet och kunskap inom jakt, trädgårdsmaskiner eller lantbruk
  • God datorvana
  • B-körkort
Personliga egenskaper
Som person har du ett stort intresse för jakt, trädgård, lantbruk och husdjur samt att arbeta med service och försäljning. Du är nyfiken att lära dig nya saker och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är också en lagspelare som delar med dig av dina kunskaper och tar ansvar för din egen utveckling. Vi ser det som en självklarhet att du är en ansvarsfull person som är flexibel då arbetet kräver det.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i butiken i Kalmar. Vi rekryterar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Johan Ingvarsson på 072-598 80 56

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Välkommen med din ansökan till tjänsten via länken nedan:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143647&DepartmentId=18971&SkipAdvertisement=true
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedish Agro är en del av den internationella lantbrukskoncernen Danish Agro. Swedish Agro är koncernens svenska dotterbolag och etablerades år 2011. Bolaget har sedan dess utvecklats från att enbart vara specialiserat på försäljning av insatsvaror inom växtodlingsområdet till att nu vara en komplett leverantör till våra kunder.