Driven säljare sökes inom industri

Driven säljare sökes inom industri

Nu söker vi en säljare till vår kund Svetsexperten i Kalmar

Beskrivning av företaget


Svetsexperten i Kalmar AB är ett litet familjärt bolag med 5 anställda som verkat i svetsbranschen i över 20 år.

Via vår butik och uppsökande verksamhet säljer vi svetsmaskiner, gas, tillsatsmaterial och tillbehör från ledande leverantörer. Vi har valt de bästa leverantörerna inom varje produktområde för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för en effektiv produktion. Vi lagerhåller en stor mängd produkter så att vi alltid kan leverera med korta ledtider. Vi erbjuder även våra kunder förebyggande service av strömkällor och genom vår välutbildade personal gör vi även reparationer och valideringar, på plats eller i vår verkstad.

Svetsexperten i Kalmar AB ägs sedan 1 mars av Welandgruppen som också äger Andon Robotics AB i Örebro och Svets & Robotteknik i Växjö. Tillsammans är vi en mycket stark samarbetspartner inom svets för våra kunder.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Arbetet består av att sälja svetsutrustning samt svetsrelaterade produkter som tex slipprodukter och skyddsutrustning till industriföretag i främst Kalmar län. Detta sker genom uppsökande verksamhet, telefonsamtal, mejl men även i vår butik. Du arbetar kundorienterat för att ta fram bästa lösning för varje enskild kund utefter deras behov och önskemål. Du jobbar mot befintliga och nya kunder som du själv bearbetar.

Vi är ett team som arbetar här och eftersom vi är ett litet bolag hjälper vi varandra när det behövs vilket innebär att arbetsuppgifterna ibland kan variera.

Din profil

Vi söker dig som kan svets och har stor erfarenhet av försäljning B2B mot industriföretag.

Har du stor erfarenhet av svets och i övrigt uppfyller nedanstående kriterier är du också välkommen att söka jobbet.
  • Du ha ett stort driv och älskar att göra affärer.
  • Du är självgående, prestigelös, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
  • Du trivs med att arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål.
  • Du har ett stort affärssinne, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • Du har B-körkort
Hoppas just du söker!

Välkommen med en ansökan redan idag.

Svetsexperten i Kalmar AB samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 16/4 2021.För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Angelica Persson på angelica.persson@onepartnergroup.se eller 070-8150251.
Mer info
Kontaktperson Angelica Persson
Telefon 0708150261
Område Kalmar stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se