Vi söker en reparatör till plantskolan i Trekanten

Vi söker en reparatör till plantskolan i Trekanten

Svenska Skogsplantor är ett rikstäckande företag med fokus på god skogsvård.
Verksamheten omfattar produktion och försäljning av frö och skogsplantor samt en växande uppdragsverksamhet med skogsföryngring som specialitet. I Sverige är företaget etablerat med sju moderna produktionsanläggningar och ett stort antal terminaler för försäljning och distribution. Företaget är även verksamt på den finska och norska marknaden. Företagets omsättning är ca 310 MSEK med ca 100 fast anställda medarbetare.

Svenska Skogsplantor är ett affärsområde inom Sveaskogskoncernen.
Till vår plantskola i Trekanten söker vi en Reparatör.

Om tjänsten
Vår plantskola i Trekanten är långt ifrån hur en plantskola såg ut för bara några år sedan.
Produktionen sker idag i en högteknologisk industrimiljö med robotar och linjer som utför många kritiska arbetsmoment under begränsade tidsfönster. I många fall handlar det om teknologi, utrustning och arbetssätt som ligger i absolut framkant i branschen.
Vi söker dig som kan utföra service och reparationer av våra linjer och maskiner. Det handlar om förebyggande service inför driftsättning och ett speciellt moment i säsongen eller mer akuta reparationer som utförs under de driftstopp som uppstår när något i linjerna går sönder. Vidare kommer du att arbeta med reparationer av andra delar av verksamheten såsom bevattningsramper, långnattsanläggningar och växthus. Du kommer tillsammans med biträdande platschefen och övriga reparatörer planera och ansvara för att plantskolan är i fullgott skick. I de fall där det krävs kommer du även att jobba med andra arbetsuppgifter som förekommer på en plantskola. Svenska Skogsplantor jobbar enligt ett certifierat kvalitetsledningssystem och är känt för att hålla en hög och jämn kvalitetsnivå. Ditt arbete bidrar till kreativa lösningar samt vår strävan till ständiga förbättringar.
Tjänsten kommer att vara verksam inom produktionsorganisationen. Vi sätter ett stort värde på erfarenheter från processindustri. Skiftarbete kan förekomma vissa tider.

Du kommer att rapportera till platschefen på Trekantens plantskola.

Om dig och din kompetens

Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt såväl som i ett arbetslag. Som person vill vi att du skall vara drivande, initiativrik och stresstålig. Du måste ha förmågan att kunna prioritera och se när det är dags för en större reparation eller när det bara handlar om att lappa ihop något för att just det skiftet ska kunna arbeta färdigt. För att trivas hos oss tror vi att du klarar av snabba omställningar och är flexibel i ditt sätt att vara. Du behöver därutöver god planeringsförmåga, vara analytisk och ha förmåga att se möjligheter till effektivisering.

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning, eller annan erfarenhet som vi bedömer som likvärdig, inom något av områdena el/teknik/reparation. Vi tror att du har arbetat som reparatör, företrädesvis inom industrin, och känner dig redo för nya utmaningar i ett företag med stark framtidstro.
B-körkort är ett krav.
Truck- och lastmaskinkort är meriterande.

Övrigt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Ingemar
Karlsson, 070-372 94 89, eller biträdande Platschef Malin Petersson, 070-325 06 64.

Facklig företrädare

GS-facket, Mikael Karlsson tel, 070-576 36 92.

Ansökan
Välkommen med cv och ett personligt brev, senast den 27 januari.
Sveaskog eftersträvar mångfald samt en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget.
Mer info
Kontaktperson Ingemar Karlsson
Telefon 070-372 94 89
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sveaskog.se/jobb/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)