Teknisk support

Teknisk support

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag och en projektanställning i 12 månader. Detta innebär att du kommer vara anställd hos oss på Studentwork och uthyrd som konsult hos min kund. Då detta är en projektanställning kan inte en överrekrytering efter 12 månader garanteras. Det finns däremot chans till att stanna kvar på bolaget i en annan roll/uppdrag. Frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Dina arbetsuppgifter

Min kund ska implementera en ny tjänst till deras företagskunder och det är i specifikt detta projekt man kommer få vara med och arbeta i. I din roll som teknisk support kommer du vara den främsta kontakten med dessa företagskunder för att tillsammans med kunderna bestämma när denna implementering ska ske. Detta kommer du att dokumentera i min kunds datasystem och du kommer även övervaka processen och se till att den går felfritt för att sedan efter en avslutad implementering ha avstämningar med kunderna. Du kommer att få en gedigen utbildning i de stödsystem du kommer behöva kunna och du kommer under hela processens gång ha någon att vända dig till vid frågor och funderingar.

Start: Mitten av januari

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag i 12 månader.

Arbetstider: Kontorstider, 08:00 - 16:30

Placeringsort: Kalmar

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av tekniskt alternativt administrativa arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har en tekniskt utbildning från gymnasiet eller högskolan, alternativt om du tidigare jobbat med support och service mot slutkund. Vi tror att du som person trivs med att jobba i team och har lätt för att samarbeta. Vi tror att du är noggrann, nyfiken och att du ser möjligheter istället för problem. Dessutom ser vi gärna att du är initiativrik och handlingskraftig! Har du erfarenhet och kunskap av Excel är detta högst meriterande!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till min kunds räkning i Kalmar söker jag just nu en teknisk support! Vill du vara med och bidra till utveckling i ett stort och ledande bolag i Sverige? Sök då in till denna tjänst!