Utesäljare VS sökes till Kalmar!

Utesäljare VS sökes till Kalmar!

Har du erfarenhet eller en utbildning inom VVS? Är du en person som har lätt för att skapa relationer och drivs av att sträva efter uppsatta mål? Då har vi den rätta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu till Ahlsell en utesäljare som ska bearbeta kunder inom segmentet VVS. I rollen som utesäljare kommer du att ansvara för kundernas utveckling och skapa lönsamma samt långsiktiga affärsrelationer. Du kommer också att bearbeta potentiella kunder på ett affärsmannamässigt sätt, och själv ansvara för din säljstrategi.

Du kommer arbeta med kunder som innefattar såväl större företag som entreprenörer. Hos Ahlsell säljer du inte bara produkter, du erbjuder också kunderna effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar mervärde i deras vardag.

Som utesäljare på Ahlsell arbetar du aktivt med uppsatta mål samt uppföljning. En viktig del i rollen är även att förvalta de befintliga kunderna. Du arbetar också med pris - och produktinformation samt en del teknisk support, och tar ett eget ansvar för att hålla dig uppdaterad om produkter, nyheter och kontakt med våra leverantörer, samt Ahlsells totala erbjudande där utbudet av olika tjänster blir en allt viktigare del.

Denna tjänst är på heltid med utgångspunkt på filialen i Kalmar men merparten av arbetstiden genomförs ute på fältet med besök hos både befintliga och nya kunder. Du kommer att tillhöra ett lokalt säljteam och även arbeta nära dina kollegor i säljorganisationen.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag under kontorstider. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. Det är en löpande rekryteringsprocess och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat. Det är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Ahlsell.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av relationsbaserad försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom VVS då det krävs för att ha en större förståelse för de produkter och tjänster man ska försälja, samt vad som är viktigt för kunderna för att underlätta deras vardag. Ahlsells strävan är att göra det enkelt att vara proffs. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper som ditt engagemang och din vilja att skapa lönsamma affärer!

Vi tror att du som söker har en förmåga att skapa relationer och ge ett förtroendeingivande intryck. Du trivs att arbeta självständigt och efter uppsatta mål, men också att samarbeta i Team då det är en nyckel till framgång, både i det närmaste VVS Teamet, men också med övriga i organisationen. Som person drivs du av att utveckla din kompetens, vilket kommer vara värdefullt då det ständigt går att lära sig mer om kundens behov, våra och leverantörernas produkter och våra tjänster. Ahlsells tre värdeord är Ansvar, Öppenhet och Enkelhet, vilket präglas i allt de gör både med kund, leverantör och kollega. Du gillar utmaningar och har lätt för att anpassa dig till förändringar, då vi ser det både i omvärlden generellt men också i kundernas köpbeteende i form av en mer digitaliserad hantering.

Resor i tjänsten är en naturlig del av din vardag och vi ställer därför krav på att du som söker har B-körkort, tjänstebil kommer att erbjudas.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Om arbetsgivaren:

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs! Om du vill läsa mer om oss på Ahlsell: https://www.ahlsell.se/om-ahlsell/.

Sökord: Kalmar, Fältsäljare, Account Manager, Säljare, Utesäljare

Sökord: Kalmar, Fältsäljare, Account Manager, Säljare, Utesäljare
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com