Studerande HR-administratör sökes för uppdrag i Kalmar!

Studerande HR-administratör sökes för uppdrag i Kalmar!

Studerar du HR och vill samla på dig nyttig erfarenhet längsmed studierna? Då är uppdraget som HR-administratör helt rätt för dig!

Information om uppdraget:

På uppdrag av kund söker vi efter en HR-administratör som kommer stötta ett HR-team i det dagliga arbetet under minimum sex veckors tid.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära att samla och strukturera information, hjälpa till med rekryteringar, stötta företaget i intranät, personalhandbok och företagets HR-system. koordinering. Arbetet innebär nära samarbete med HR-avdelning och HR-specialister där en god kommunikation är en förutsättning för ett framgångsrikt arbete.

Kundens behov är i genomsnitt 10h/v, där du tillsammans med kund kan komma överens om arbetstider och dagar - under förutsättningen om att det är förlagt på dagtid under vardagar. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos vår kund. Då tjänsten är belägen i Kalmar ser vi gärna att du bor i närheten eller på pendlingsavstånd. Det finns goda chanser till förlängning av uppdrag, utöver de utlovade 6 veckorna.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du:
  • En pågående högskole-/universitetsexamen inom ekonomi, personal eller motsvarande.
  • God analytisk förmåga och god förmåga att se samband.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • God datorvana
Vi letar efter en person som har känsla för detaljer och kan se helheten. Du trivs i en utmanande roll där du är lösningsfokuserad och självständig i ditt arbete. Samtidigt letar vi efter en lagspelare som på ett ödmjukt sätt ständigt vill bidra till förbättringar. Vi ser gärna att du är snabblärd och kan hjälpa arbetsteamet tidigt in på uppdraget.

Låter detta som dig? Tveka inte att söka redan idag då intervjuer och urval sker löpande.

Sökord: HR, Kalmar, Uppdrag, Personalansvar, Studentconsulting

Sökord: HR, Kalmar, Uppdrag, Personalansvar, Studentconsulting
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com