Serviceinriktad heltidsarbetare sökes till lager!

Serviceinriktad heltidsarbetare sökes till lager!

Har du erfarenhet av kundservice? Har du truckkort och vill arbeta heltid på ett lager i Kalmar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en medarbetare som är redo att ta sig an varierande uppgifter på både lager men även kunna stötta upp i butiken vid behov. Företaget är ett av Sveriges största handelsföretag inom byggbranschen och bedriver både butiksverksamhet och direkt samarbete med bygg- och industriföretag.

Dina arbetsuppgifter är bland annat truckkörning och därför är truckkortsbehörighet ett måste. Vi söker dig med A1 A4 och B1. Du kommer även arbeta med att ta emot gods och orderleverera, så stor vikt läggs även på att du har en känsla för service. Arbetet sker främst på lagret, men kan även bli i butiken vid behov.

Uppdraget är på heltid, mån-fre 6-15. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat, så är du intresserad, tveka inte och sök redan idag!

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är en positiv och framåt person som tycker om att ge god service och vet vad det innebär att sätta kunden i fokus. Du är samtidigt ordningsam, effektiv och inte rädd för att arbeta lite fysiskt. Vi söker dig som tar ett tydligt ansvar och vill överträffa kundens förväntan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av truckkörning eller liknande arbete. Vi ser gärna att du har truckkorten, A1, A4 och B1.

Ansök gärna redan idag då intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat.
Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 apr 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com