Junior Systemutvecklare för ny utmaning!

Junior Systemutvecklare för ny utmaning!

Dataingenjörer och systemutvecklare se hit! Är du redo för nya utmaningar? Är du ny examinerad? Just nu söker vi dig som har vilja och driv att utvecklas samt är öppen för nya arbetssätt och lösningar.

Information om uppdraget:

StudentConsulting i Kalmar söker dataingenjörer som har chans att få en rivstart på karriären. Som ny medlem på företaget får du god stöttning av seniora och erfarna kollegor, samt chansen att få jobba i en toppmodern utvecklingsmiljö. På arbetsplatsen arbetar du i flexibla team, juniora kompetenser blandat med seniora kompetenser för att alla ska få chansen att utvecklas och växa i sin roll. Du kommer även bli tilldelad en fadder på plats för att få så bra stöttning som möjligt vid behov. Företaget har nyligen öppnat sina nya lokaler med stimulerande miljö i Kalmar.

Arbetstiderna är primärt förlagda på dagtid 08:00-17:00, med en viss flexibilitet.

Detta söker vi:
  • Utbildade Systemutvecklare/Ingenjörer inom data eller elektronik
  • Har goda kunskaper inom java
  • Har erfarenhet av .net
  • Har goda kunskaper i engelska
Det är även meriterande om du har ytterligare erfarenhet av C-programmering. Vid eventuell ansökan till denna tjänst, lista de programmeringsspråk du behärskar och skriv utförligt vilka kurser du har läst under din studietid. Vi tror att du som person är noggrann, driven och kvalitetsmedveten. Vi tror även att du är positiv och initiativrik och inte rädd för innovativa arbetssätt.

Personliga egenskaper:
  • Noggrann, driven och kvalitetsmedveten
  • Positiv och initiativrik
  • Har ett stort intresse för teknik
Vi tror att ditt tekniska intresse är mycket stort och att du inspireras av att bryta ned komplexa system och hitta lösningar på problem i systemen. Du samarbetar väl med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du ska ha en vilja och driv att utvecklas, vara nyfiken och öppen för nya arbetssätt och lösningar.

Passar beskrivningen in på dig? Verkar tjänsten intressant och spännande? Ansök redan idag!
Vi kommer att gå igenom urvalet och kontakta kandidater efter sista ansökningsdatum.

Sökord: Systemutvecklare

Sökord: Systemutvecklare
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com