Jobba helgextra som C-chaufför i Kalmar i sommar?

Jobba helgextra som C-chaufför i Kalmar i sommar?

Vi söker nu C-chaufförer i Kalmarområdet som vill jobba deltid i sommar, med möjlighet till förlängning i höst, vid sidan av studier. Detta är ett stort känt företag vars namn är bra att ha som referens och som ger god erfarenhet för framtiden.

Information om uppdraget:

Arbetet innebär att leverera matleveranser och arbetet utförs lördag och söndag mellan kl. 07.00-16.30. Du får betalt för 5 h/dag men jobbar bara effektiv tid ca 2,5 h/dag. Ett perfekt helgjobb för dig som vill tjäna extra pengar och ta ett dopp i det blå mellan de korta arbetspassen!

Du kommer att köra stadskörning och det är bara två sträckor du kommer att köra. Det handlar till största del om utleverans av mat men kan även förekomma andra arbetsuppgifter. Du är anställd av StudentConsulting men uthyrd hos vår kund. I sommar är behovet v. 27- v. 33.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i. Självklart har du C-körkort och digitalt färdskrivarkort även en viss erfarenhet av stadskörning. Om det låter intressant så är du välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se