Flexibel student som vill jobba extra som administratör i Kalmar?

Flexibel student som vill jobba extra som administratör i Kalmar?

Är du student och har snabba fingrar på tangentbordet? Vill du passa på att få erfarenhet och tjäna extra pengar? Vi söker nu en studenten för extrajobb inom administration!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kundsräkning efter en flexibel student som vill jobba extra som administratör. Företaget är ett av Sveriges största handelsföretag inom byggbranschen och bedriver både butiksverksamhet och direkt samarbete med bygg- och industriföretag.

Tjänsten innefattar enklare administrativa arbetsuppgifter. Du kommer antingen att arbeta med posthantering, scanning eller registrering av dokument i datorn. Arbetstiderna är förlagda under dagtid 7-16, måndag - fredag. För att vara aktuell för tjänsten behöver du antingen vara studerande eller ha en annan huvudsakliga sysselsättning på minst 50%.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student som trivs med monotont arbete. För arbetet krävs ingen specifik erfarenhet, men som person bör du vara noggrann, strukturerad och effektiv. Du är snabb på tangentbordet och trivs att arbeta efter uppsatta mål. Som person är du också ödmjuk och prestigelös och har en positiv inställning till arbete. Om du tidigare arbetat med administration är detta ett stort plus för tjänsten.

Passar tjänsten som administratör in på dig? Då är det dig som vi på StudentConsulting letar efter.
Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervjuer löpande!
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com