Fartfyllt sommarjobb som C-chaufför!

Fartfyllt sommarjobb som C-chaufför!

Är du en van och engagerad C-chaufför som är sugen på att prova på något nytt? Då kan du vara den vi letar efter!

Information om uppdraget:

Till vår uthyrningsverksamhet söker StudentConsulting engagerade och duktiga C-chaufförer som vill jobba i sommar. Uppdraget beräknas starta vecka 24 och pågår under en tid på 8-10 veckor. Arbetet är förlagt, dag och kvällstid så specificera gärna i din ansökan vilket du hade föredragit. Arbetet kommer innebära att du anställd hos StudentConsulting men arbetar på vårt kundföretag som är beläget i Växjö.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Dina arbetsuppgifter kommer innebära distribution/inhämtning av både paket och pall inom distriktets område.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som har haft ditt C-körkort under en tid och därmed är van bakom ratten. Det ställer även ett krav på att du har YKB, truckkort samt färdskrivarkort. Du som söker tror vi har en god fysisk form, är duktig på att sammarbeta och verkligen tycker om att köra bil/lastbil. Vi letar efter dig som är engagerad och kommer in och vill göra det bästa av detta sommarjobbet! Låter detta som dig tycker vi att du skall ansöka reda idag eftersom intervjuer kommer att hållas löpande.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com