Bilglastekniker sökes till Ryds Bilglas i Kalmar!

Bilglastekniker sökes till Ryds Bilglas i Kalmar!

Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker hos Ryds Bilglas i Kalmar!

Information om uppdraget:

Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:
  • Byte av bilglas
  • Reparation av stenskott
  • Kalibrering av vindrutor
  • Beställa glas och tillbehör
  • Ta emot glas-leveranser
  • Utföra underhåll av utrustning
Att jobba med kundmottagning betyder också att det blir visst administrativt arbete, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.

Detta är en direktrekrytering men vi på Studentconsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker sig som har 2-3 års arbetslivserfarenhet av fordonsbranschen (exempelvis som bilmekaniker, billackerare eller bilplåtsslagare) eller liknande praktiska tjänster. Du ska vara trygg med verktyg och anses händig. För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata samt skriva obehindrat på svenska. Du behöver också inneha en fysisk uthållighet, då tjänsten inkluderar lyft och bärning av tunga glasrutor. Du bör också ha det enkelt för datorer och elektroniska hjälpmedel, då tjänsten exempelvis inkluderar felsökningar via surfplattor.

Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande

Om arbetsgivaren:

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och Ryds bilglas strävar alltid efter att ligga i framkant. Ryds bilglas erbjuder en familjär och trevlig arbetsplats med härliga kollegor, som ställer upp för varandra och gillar att hitta på grejer utanför jobbet. Ryds bilglas chefer stöttar sina medarbetare i deras arbete och utveckling. Ryds bilglas har funnits länge i branschen, ända sedan 1947, och företagets anställda omfattas av kollektivavtal. Hos Ryds bilglas får man frihet under ansvar och alla medarbetare får en personlig utvecklingsplan för att växa i yrket.

Sökord: Bilglastekniker, Kalmar, Heltid, Bilamekaniker, Fordon

Sökord: Bilglastekniker, Kalmar, Heltid, Bilamekaniker, Fordon
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (65 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com