Indoor Sales - Kalmar

Indoor Sales - Kalmar

Trivs du med kundkontakter och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som Indoor sales på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en kommunikativ och serviceinriktad person som vill bli vår nya kollega!

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
I rollen som Indoor sales kommer du att ansvara för en kundstock av våra mindre kunder. Du kommer att ha många kontaktytor och tillgång till ett brett nätverk inom bolaget. Du är placerad vid vår anläggning i Kalmar och använder telefon och dator i din dagliga dialog med kunderna. Teamet består av Regional säljchef och 18 kollegor i vår region Sydost som sträcker sig från Jönköping till Kristianstad. Tillsammans skapar vi värde genom bra och utvecklande samarbeten med våra kunder och har riktigt kul på vägen!

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att utföra:
  • Prospektera och kontakta nya kunder
  • Säkerställa kvalitet i leverans till våra kunder
  • Utveckla våra samarbeten med befintliga kunder
Vad bidrar du med?
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:
  • Gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Minst två års erfarenhet av arbete exempelvis inom service, kundtjänst, transport eller handeln
Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-08-21. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Andreas Arvidsson på andreas.arvidsson@stenarecycling.se

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1750 engagerade medarbetare på 90 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.