Saneringspersonal

Saneringspersonal

Arbetsuppgifter
Driven sanerare med inriktning på sopkärlstvättning för Specialrengöring i Kalmar och Blekinge.

Vi söker en drivna medarbetare som vill arbeta med oss vid vårt kontor i Mönsterås med Sopkärlstvättning. Ditt arbete innebär att utföra själva rengöringen av kärl ute hos kund, underhålla arbetsmaterial och serva kunderna. Tidigare vana är inte ett krav, men naturligtvis meriterande. Det viktigaste är att du är allmänt händig och att du har en stark önskan att lyckas samt lösa problem. Du kommer att ingå i ett team som finns i hela Sverige. Vi utgår från Mönsterås men vi arbetar ute hos kunderna i hela Kalmar-, Blekinge- och Kronobergs Län.

Din Profil
Som person har du ett starkt driv, gillar inte att sitta stilla och har lätt för att se vad som behövs eller kan göras. Du har heller inga problem att hålla kundkontakter eller att ta kontakt med främmande människor, du är duktig på det sociala helt enkelt och lösningsinriktad. Du är i grunden noggrann och strukturerad person som drivs av en stark serviceinriktning till kunden. Du har lätt att förstå en helhet av en arbetsdag och planera in dina rutter. Utöver detta är det meriterande om man tycker om stora tunga fordon gärna kunna felsöka samt åter gärda små fel. Eftersom du kommer att ha kundkontakt både på plats, via telefon och mail är det viktigt att du behärskar svenska både i tal och skrift samt att du har en bra datorvana.

kvalifikationer
  • Behärskar svenska både i tal och skrift.
  • Datorvana.
  • B-C körkort (Krav).
Arbetstid
Arbetstiden är dagtid men övernattningar på annan ort kan förekommer då vi täcker ett stort distrikt distriktet.

Ansökan
Vi önskar din ansökan via epost! Din ansökan ska innehålla lite kort om dig vad du gjort tidigare, foto på körkortet och referenser med kontaktuppgifter. Om du tycker att det här verkar spännande så maila mig din ansökan på saba.d@specialrengoringar.se. För frågor om tjänsten kan ni ringa mig på 0707-930 680 eller gå in på www.specialrengoringar.se

Med vänliga hälsningar Sabahudin Dizdar,
Franchisetagare i Kalmar- och Blekinge län.
Mer info
Kontaktperson Sabahudin
Telefon 0707-930 680
Email Mejla Sabahudin
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige etablerades 1999 i Uppsala.
Idag är företaget rikstäckande och servar kunder över hela Sverige.

Huvudkontoret finns i Stockholm och det finns lokalkotor på 15 orter.