Business Coordinator till Smurfit Kappa, Nybro

Business Coordinator till Smurfit Kappa, Nybro

Har du erfarenhet av försäljning och administration och vill ta nästa steg i karriären? Då har just din möjlighet dykt upp! Din roll är att vara en viktig länk mellan våra kunder, säljare och fabriken och driva uppdragen i projektform. Gillar du ett varierande arbete och trivs med att ta eget ansvar och att ta beslut så kommer du att trivas i denna roll.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha breda kontaktytor och framför allt vara support mot säljteamet och driva projekt från start till mål. I din roll ingår att kalkylera pris i samråd med övriga avdelningar för att hitta rätt kvalité, konstruktion och upplägg. Du registrerar ordrar, provbeställningar och reklamationsärenden.

Du bistår säljarna med kapacitetsplanering och hjälper till att optimera logistikflöden och att rätt produkter finns på lager. Du medverkar vid kundmöten såväl internt som externt och är även med på konferenser och mässor.

Du kommer arbeta i ett team på 4 personer som har mycket kunskap som man gärna delar med sig av.

Din profil

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen i ekonomi med inriktning mot marknadsföring eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du pratar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. Du har hög datorvana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem och Office-miljö.

Som person är du serviceinriktad och kan jobba snabbt och på ett professionellt sätt lämna snabba svar och ge bästa möjliga service som bidrar till att skapa nya affärer. Du har god analytisk förmåga och är öppen för förändringar, utveckling och nytänkande. Du är en god kommunikatör och är bra på att samarbeta och bygga relationer.

Tjänstgöringsort: Nybro

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och utvecklande arbete i en trivsam och dynamisk arbetsmiljö. Smurfit Kappa Group är ett stort internationellt företag vilket ger intressanta karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Din ansökan
Smurfit Kappa har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 24 juni. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Lundberg på tel 0480-43 20 51, eller annika.lundberg@onepartnergroup.se

Om kunden

Smurfit Kappa är ett av världens största pappersbaserade förpackningsföretag. Vi har 370 fabriker fördelat på 3 kontinenter och 34 länder. Globalt har vi 46 000 anställda och 64 000 kunder.

Smurfit Kappa i Sverige AB och är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp. Företaget har totalt 15 enheter inkluderat fabriker och försäljningskontor. Bolaget har 750 anställda och huvudkontoret ligger i Eslöv. De två enheterna i Nybro sysselsätter 110 personer och producerar offset-kascherade wellförpackningar till marknadsledande varumärken samt förtryckt papper främst till interna kunder. Välkommen att läsa mer om oss på: www.smurfitkappa.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se