Produktionsplanerare till Ljunghäll

Produktionsplanerare till Ljunghäll

Här erbjuds du en roll där du snabbt kan se effekterna av ditt arbete, påverka resultat och, tillsammans med dina kollegor, skapa förutsättningar för en effektiv, konkurrenskraftig produktionsapparat. Låter det spännande? Då kanske rollen som produktionsplanerare på Ljunghäll är något för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen ansvarar du för produktionsplanering i gjutning, bearbetning samt eventuell montering, uppföljning av produktion och bevakning av leveransplaner. Du är "spindeln i nätet" och arbetar aktivt för att förse produktionen med inkommande direktmaterial och säkerställer att det görs på ett sätt som inte orsakar störningar eller stopp i produktionen.

Ett axplock av arbetsuppgifter / ansvarsområden
 • Tillsammans med Värdeflödeschef sätta rätt takt för Mini Factory för att nå rätt leveransprecision till kund och WiP.
 • Kunna ge besked om status för lagervolym för en viss produkt och initiera behovet av att öka eller minska produktionen.
 • Vara stödjande i projekt inom logistik.
 • 20% vara ute i produktionen för att inhämta information / 80% kontor.
 • Tillsammans med övriga medlemmar i Mini Factory leverera satt budget.
Här erbjuds du en spännande tjänst på ett företag med stark framåtanda i en utvecklingsorienterad organisation. Tjänsten är på 100%, som konsult hos oss på Skill. Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Skill? Klicka på länken nedan och lyssna på en av våra konsulters egen upplevelse: https://skill.se/karriar/

Din profil
Vi söker dig med kunskap inom logistik och förståelse för logistikflödet i ett producerande företag. I tidigare roller har du arbetat i eller i nära samarbete med flera delar av produktionen varpå du skapat dig en god förståelse för vad som sammantaget skapar en effektiv, konkurrenskraftig produktionsapparat. Av medarbetare och kollegor beskrivs du som en kvalitetsmedveten, strukturerad lagspelare som är lyhörd för produktionens behov.

Utöver ovanstående ser vi att du känner igen dig i ord så som...
... Analytisk – bygger dina beslut på insamlad data / fakta
 • Kommunikativ – tydlig i skrift och muntlig kommunikation
 • Problemlösare – utvärderar och analyserar effektivt problem som uppstår
Vi ser även att du har:
 • Erfarenhet av och kunskap om nyckeltal / KPI-mått
 • Erfarenhet av kundrelationer (interna och externa)'
Det är även meriterande om du:
 • Har gått en eftergymnasial utbildning med inriktning Logistik, Industriell ekonomi eller dylikt.
 • Erfarenhet av SAP och arbete enligt LEAN
Ansökningsförfarande
I denna tillsättning samarbetar Ljunghäll med Skill. Välkommen att ställa frågor om tjänsten till vår rekryteringskonsult Rasmus Rosander på Rasmus.rosander@skill.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, vilket kan göra att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Passa därför på att skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.