Säljare Skånemejerier Småland / Blekinge

Säljare Skånemejerier Småland / Blekinge

Vi söker en distrikts säljare till Skånemejerier som är en ledande leverantör inom mejeriprodukter. Distriktet är Småland, Blekinge med omnejd.

Tjänsten är för bearbetning mot dagligvaruhandeln.

Tjänsten är en tillsvidare anställning för en av de ledande leverantörerna inom Dagligvaruhandeln och kategorin Mejeri.

Skånemejerier är idag en mycket etablerad leverantör av egna varumärken inom mejeriprodukter. Utöver Skånemejeriers egna produkter så finns även Lindahls Kvarg, Bravo kylda juicer, Turkiskyoghurt m.m.

Dina arbetsuppgifter:
  • Utveckla och stärka vår etablerade och starka position inom distriktet som är väl upparbetat sedan tidigare.
  • Löpande bearbeta butiker på distriktet enligt våra strategier och planer. Du ska säkerställa lönsamheten och tillväxten inom distriktet, säkerställa sortimentet i butikerna, presentera och sälja in kampanjer och nyheter i butikerna.
  • Hjälpa, skapa och hitta exponeringsmöjligheter inom kategorin mejeri samt kreativa lösningar i butikerna för att skapa lönsamhet för såväl butiken som Skånemejerier.
  • Du får en gedigen utbildning och löpande backup av Skånemejerier.

Bakgrund – Erfarenheter & Kunskaper:
Du ska ha säljerfarenhet sedan tidigare med en vana att själv planera dina dagar och jobba mot uppsatta mål.

Är säljarbetet dessutom med erfarenhet från dagligvaruhandeln eller servicehandeln så är det meriterande.

Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning eller utbildning inom marknadsföring.

Personliga Egenskaper:
Av dig förväntar vi oss en vilja att bygga affärsmässiga relationer med kunderna på distriktet. Du kommer att arbeta i ett högt tempo vilket innebär att du måste vara strukturerad och ha en förmåga att planera dina dagar. Du behöver vara målinriktad med en stor drivkraft att lyckas med detta samt ha en hög servicekänsla.

Initiativrikedom tillsammans med viljan att lösa olika situationer är även något vi värdesätter högt.

Vad erbjuds dig:
En fast månadslön samt tjänstebil. Skånemejerier erbjuder dig även möjligheten att arbeta och utvecklas i en dynamisk miljö med motiverade kollegor.

Distriktet:
Distriktet är Växjö, Kalmar, Värnamo och Ljungby för att nämna några orter. Som bostadsort så föredrar vi Kalmar eller Växjö med omnejd.

Teamet:
Du ingår i ett team med 14 säljare och som ingår i region Norr Riket. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som gärna delar med dig till teamet för att skapa förutsättningar till vår gemensamma framgång. Du rapporterar direkt till regional försäljningschef. I Sverige är det totalt 35 säljare.

Övrigt:
Anställningen är en tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader. Maila din CV samt personligt brev till info@nextstore.se, ange "Småland Mejeri" i rubrikraden eller på din ansökan.

Nextstore Group AB ansvarar för rekryteringen och vi rekryterar löpande för denna tjänst så sänd in din CV så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta:
Rickard Molin, rekryterare för Skånemejerier via Nextstore Group AB, 070 89 20 400, rickard.molin@nextstore.se
Mer info
Kontaktperson Rickard Molin, Nextstore Group
Telefon 070 89 20 400
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextstore.se/
Sista ansökningsdag 11 apr 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. Vi har fyra anläggningar i södra Sverige, den största i Malmö, två i Kristianstad och en i Hjo.

Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största mejerikoncern. Genom koncernen får man tillgång till resurser, kompetens och internationella kontaktytor samtidigt som du får arbeta med lokala frågor och processer. För rätt person finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter.