Plattsättare

Plattsättare

Vi söker flera självgående plattsättare med erfarenhet av plattsättning och badrumsrenovering. Vi söker dig som är självgående men också kan jobba bra i team och större projekt. Du är också effektiv, kvalitetsmedveten och noggrann.

Vi erbjuder fast lön, intervjuer sker löpande och platserna kan tillsättas omedelbart.

Om dig
Du är utbildad plattsättare som gillar utmaningar. Du är driven och är bra på att lösa problem. Du trivs med att jobba i projektform och att ha hela Sverige som din arbetsplats.

Om Sailor Bath & Tile
Sailor Bath & Tile levererar certifierade badrum och våtutrymmen. Våra hantverkare har kunskap inom både tätskikt och plattsättning.

Vår verksamhet grundar sig i en lång tradition av hantverkskunnande och kvalitetsmedvetenhet. Vårt mål är att tillgodose kunder inom offentlig miljö med kostnadseffektiva och specialanpassade lösningar inom våtutrymmen och tätskikt.
Vi har hög kapacitet och kan ta oss an både stora och små uppdrag inom HORECA (hotell, restaurang och café).

Sailor Bath & Tile är en del av Pronova, koncernen består av fyra bolag som genom samverkan erbjuder interiöra och exteriöra totallösningar. Bolagen har lång erfarenhet och hög professionalitet inom sina specifika verksamhetsområden.

Vi har vårt kontor i Trekanten strax utanför Kalmar och vi jobbar med projekt över hela landet.

Kontakt
Daniel Kronvall
daniel@sailor.se
0480-73 73 26
Mer info
Kontaktperson Daniel Kronvall
Telefon 0480-73 73 26
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (41 dagar kvar)