Arbetsledare inom plattsättning

Arbetsledare inom plattsättning

Om tjänsten
Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för projekten samt handledning av arbetsstyrkan. En del av tjänsten består av kalkylering, budgetering och projektering.
Givetvis förekommer det både kundkontakt och resor. Arbetet är omväxlande med både problemlösning och kvalitetskontroller.

Vi erbjuder fast lön och ett arbete med mycket frihet under eget ansvar. Intervjuer sker löpande och platsen kan tillsättas omedelbart.

Om dig
Du är behörig plattsättare som gillar utmaningar. Du är driven och är bra på att lösa problem. Du trivs med att jobba i projektform och att ha hela Sverige som din arbetsplats. Du gillar att driva projekt och är bra på att leda och motivera andra.

Om Sailor Bath & Tile
Sailor Bath & Tile levererar certifierade badrum och våtutrymmen. Våra hantverkare har kunskap inom både tätskikt och plattsättning.

Vår verksamhet grundar sig i en lång tradition av hantverkskunnande och kvalitetsmedvetenhet. Vårt mål är att tillgodose kunder inom offentlig miljö med kostnadseffektiva och specialanpassade lösningar inom våtutrymmen och tätskikt. Vi har hög kapacitet och kan ta oss an både stora och små uppdrag inom HORECA (hotell, restaurang och café).

Sailor Bath & Tile är en del av Pronova, koncernen består av fyra bolag som genom samverkan erbjuder interiöra och exteriöra totallösningar. Bolagen har lång erfarenhet och hög professionalitet inom sina specifika verksamhetsområden.

Vi har vårt kontor i Trekanten strax utanför Kalmar och vi jobbar med projekt över hela landet.

Kontakt
info@sailor.se
0480-73 73 25

Sailor Bath & Tile AB
Gamla vägen 2
388 40 Trekanten
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr (35 dagar kvar)