Registrator

Registrator

Vi söker nu en registrator till vår attraktiva kund i Kalmar. Har du tidigare erfarenhet av arbete som registrator och trivs i att var sak har sin givna plats? Vår kund är en omtyckt myndighet med trevlig placering i centrala Kalmar. Uppdraget startar enligt överenskommelse och pågår i 6 månader. Med dig i bagaget har du tidigare erfarenhet som registrator samt kunskap om de lagar och förordningar som gäller för registratur. Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan mot oss redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad

Omfattning: Heltid, med start enligt överenskommelse och med uppdragslängd på 6 månader.

Arbetsbeskrivning:

Här sitter du nära lunchrestauranger, kommunikationer och affärer på en omtyckt myndighet i Kalmar. Arbetet som registrator innebär att sätta sig in i riktlinjer, förordningar och regler. Du kommer sedan arbeta efter dem och registrera olika typer av underlag, handlingar och post med mera. Du förväntas arbeta strukturerat, transparent och trivas i stundtals repetitiva uppgifter.
  • Dina arbetsuppgifter (till exempel):
  • Dagligen hantera post, registrera, diarieföra och expediera handlingar.
  • Kontakt med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen. En del av det kan innebära att du tar fram information och statistik om pågående och avslutade ärenden.
  • Kartlägga och arkivera diarieförda handlingar och ärenden.
  • Kvalifikationer:
Här behöver du:
  • Minst ett års erfarenhet som registrator, kunskap i gällande lagar och förordningar (som styr offentlig verksamhet, registratorns funktion och ansvar).
  • Kunskap om dokument och ärendehanteringssystem (tex Public 360, Platina, W3D3)
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person trivs du i strukturerade verksamheter där du får arbeta efter rutiner, riktlinjer och regler. Du är trygg i erfarenhet och har lätt för att prata med olika människor på ett serviceorienterat och tydligt sätt. Visst är du också noggrann, med en positiv syn på arbetet och god samarbetsförmåga? Då kommer du att trivas som registrator hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-09-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Lovisa Rosén Lidholm | lovisa.rosen.lidholm@randstad.se |
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.