OPERATÖRER inom avgasning och rening av systemvätska.

OPERATÖRER inom avgasning och rening av systemvätska.

VI SÖKER OPERATÖRER
inom avgasning och rening av systemvätska.

Vi växer, satsar rejält på att hjälpa våra kunder med energieffektivisering i deras VVS-system och anställer två operatörer med placering i Kalmar. Arbetet innebär bl.a. mätning av syrgashalt, pH, konduktivitet m.m. i systemvätska och att installera vakuumavgasare i värme-, kyl- och återvinningssystem. Efterhand som du lär dig arbetet utökas arbetsuppgifter och ansvar till systembesiktningar och avgasning och rening med våra patenterade utrustningar.
Kanske har du arbetat med tekniskt fastighetsunderhåll eller som driftstekniker inom industrin. Har du erfarenhet av värme-/kyl- och återvinningsanläggningar, av systemkonstruktion och styr & reglerteknik inom VVS-system kommer du nog snabbt in i arbetet. VVS-utbildning är bra, men inget krav. Viktigast är att du är tekniskt intresserad, ansvarsfull, seriös och har en vilja att lära dig jobbet.
Se mer om arbetet på vår YouTubekanal eller hemsida.
Arbetet innebär resdagar och övernattningar. Placeringsort är Kalmar, men du kan i vissa fall utgå från din bostadsort. Vårt arbetsområde är hela södra Sverige. Körkort krävs. Rätta personerna växer med oss och får större och eget ansvar över våra uppdrag och de anläggningar vi ansvarar för.
Ansökan skickas till qtf@qtf.se. Mer information om oss och QTF-metoden hittar du på www.qtf.se, YouTube eller Mynewsdesk. För mer information om tjänsterna ringer du Elving Isaksson, QTF, 0480-43 00 81.
Mer info
Kontaktperson Elving Isaksson
Telefon 0480430081
Email Mejla Elving Isaksson
Område Kalmar stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.qtf.se
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

QTF Sweden AB, med huvudkontor i Kalmar, arbetar i hela Sverige med avgasning och rening av systemvätskor i värme-, kyl- och ÅV-system i kommersiella fastigheter inom både industrin och offentliga verksamheter. Man erbjuder en 6-stegsmetod med bl.a. besiktning, rengöring, snabbavgasning och underhållsavtal för att optimera systemvätskan och därmed funktionen i systemen. Metoden kallas QTF-metoden.