Ekonom / Redovisningsekonom

Ekonom / Redovisningsekonom

Arbetet omfattar att sköta ekonomifunktionen med löpande redovisning, fakturering, kund- och leverantörsreskontra, löner, ekonomisk uppföljning och rapportering med period- och årsbokslut.
Du behöver ha ekonomisk högskoleutbildning och god erfarenhet av alla ingående delar, vara självgående, noggrann och ansvarsfull.
Du är duktig användare av Officepaketet. Vårt affärssystem är Fortnox. Tjänsten är tillsvidare med heltid eller för rätt person, möjligen deltid. Du rapporterar till vd. Placering vid huvudkontoret i Kalmar.
Tjänsten tillträdes helst under augusti. Vår tidigare ekonom går vidare till nya utmaningar i slutet på augusti.

Ansökningar
Ansökan skickas till qtf@qtf.se. Mer information om oss och QTF-metoden hittar du på www.qtf.se eller på vårt nyhetsrum i Mynewsdesk: https://www.mynewsdesk.com/se/qtf . Filmer om QTF och QTF-metoden hittar du i vår Youtubekanal: QTF.

För mer information om tjänsten ringer du Elving Isaksson, QTF, 0480-43 00 80.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.qtf.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

QTF Sweden AB är specialister på avgasning och rening av systemvätskor i komplexa värme-/kyl- och återvinningssystem. Gaser i systemvätska ger höga energikostnader och förstör VVS-system. Med QTF-metoden identifierar och åtgärdar vi systemvätskan så att systemen kan arbeta energieffektivt, utan funktionsstörningar och utan att rosta sönder. Våra kunder är Allmännyttan, större fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, industrier och offentliga byggnader; skolor, sjukhus m.m. Vi är 17 anställda och huvudkontoret ligger i Kalmar.