Purac söker Arbetsledare

Purac söker Arbetsledare

Vi på Purac är i en
intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Vi söker nu operativa, ansvarsfulla och strukturerade arbetsledare. Som arbetsledare hos oss blir du en del av ett stabilt och marknadsledande företag tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor samt intressanta projekt. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om rollen

Det dagliga arbetet som
arbetsledare innebär framförallt planering, styrning och samordning av personal/underentreprenörer på arbetsplatsen. Mer specifikt kommer du att ansvara för att bland annat bra arbetsmiljö och god kvalitet efterlevs. Du kommer löpande att ha uppföljning av projektens resultat avseende exempelvis kostnader, tidplan och logistik. Som arbetsledare hos Purac arbetar du mot Puracs och projektets uppsatta mål. Till din hjälp har du också en produktionstidsplan, en produktionskalkyl, vårt vägledningssystem och självklart stöd från chefer och kollegor.

Din profil

Det här jobbet passar dig som har några års erfarenhet av en arbetsledande befattning inom produktion av vattenverk, biogas, avloppsreningsverk, eller liknande verksamheter. Vidare föredrar du strukturerade arbetssätt, med en god samarbetsförmåga och sätter säkerhet och arbetsmiljö högt på agendan.

Som person drivs du av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du uppskattar ett högt tempo och är en närvarande ledare med god förmåga att kommunicera med olika människor på ett tydligt, bra och individanpassat sätt.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Du kommer utgå från det kontor som ligger lokalt där du bor.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Joakim Andersson på joakim.andersson@purac.se eller 0738 427992.

Välkommen att skriva historia tillsammans med oss!
Mer info
Kontaktperson Joakim Andersson
Email Mejla Joakim Andersson
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://purac.se/
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Purac är ett renodlat miljöföretag som skapar lösningar för ett hållbart samhälle med fokus på:

Vår kompetens och ansvar sträcker sig från design till färdig anläggning och därefter hjälp och stöd under hela anläggningens livstid, med kunden och miljön i fokus.

Vi söker engagerade och kompetenta människor för att bygga ett starkare Purac och ett mer hållbart samhälle med rent vatten och ren energi som ledstjärna.