Maskinkonstruktör till vår kund i Kalmar

Maskinkonstruktör till vår kund i Kalmar

Tjänstebeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en Maskinkonstruktör till deras verksamhet i Kalmar. Tjänsten är på heltid. Du kommer att behöva vara på plats i Kalmar för vissa möten och avstämningar, men annars finns möjlighet att arbeta från annan ort alternativt hemifrån.
Som maskinkonstruktör kommer du ta fram konstruktionslösningar och utveckla tekniska lösningar i enlighet med ledningens beslut. Positionen inkluderar design och dimensionering av komponenter och CNCmaskiner. Du ansvarar för ritningar, tekniska handlingar och tillhandahåller ritningsunderlag till produktion och inköpsavdelningen.

Du blir en aktiv och viktig del i vår R&D-avdelning och bidrar med erfarenhet av konstruktion, maskinteknik och bearbetning.

Kvalifikationer

Du har en examen som högskoleingenjör eller motsvarande, med erfarenhet av maskinkonstruktion. Meriterande är om du har designat inom CNC-teknik och har erfarenhet av ett eller flera CADkonstruktionsverktyg, gärna Solid Works.
Vi ser gärna att du har en vana av att rita tolerans- och passningsbilder samt utföra FEM-beräkningar. Meriterande är även om du har erfarenhet av att konstruera gjutgods och gjutgodsmodeller.

Som person är du noggrann, har god initiativförmåga, kan arbeta självständigt, är kommunikativ och trivs bra med att arbeta med många olika kontaktytor, både internt i organisationen och externt. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Terése Smålander Carlstedt på telefon 0734-666 884 alternativt e-post terese.carlstedt@premier.se
Ansökan om tjänsten skickas via vår hemsida www.premier.se
Mer info
Kontaktperson Terese Smålander Carlstedt
Telefon 0734-66 68 84
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.