Ungdomsansvarig sökes till Kalmar FF

Ungdomsansvarig sökes till Kalmar FF

Om företaget
Kalmar FF är en ideell förening grundad 1910. Samhällsansvar och långsiktighet genomsyrar hela föreningen. Genom åren har Kalmar FF blivit ett av regionens starkaste varumärke och kronan på verket är 2008 då vi stod som Svenska Mästare för första gången. Kalmar FF har i många år haft Sveriges i särklass bästa publiksiffra räknat per capita, vilket visar på ett stort stöd och engagemang i regionen. Kalmar FF:s ambition är att medverka till, bevara och utveckla fotbollskulturen i regionen.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som ungdomsansvarig kommer du att utveckla och förankra verksamheten i åldrarna 6-12 år enligt Kalmar FF:s sportsliga strategi - Som handledare stödja och stötta ledarnas insatser idrottsligt och pedagogiskt - Dagligen följa upp träningspass och säkerställa att Kalmar FF:s Spelarutbildningsplan följs - Stödja genomförandet av Smålands FF:s/Svenska FF:s tävlingsspel och organisera idrottsliga/sociala aktiviteter som stödgemenskap över åldersgrupper - Kontinuerligt hålla föräldramöten och tränarmöten - Aktivt verka för att Kalmar FF:s medlemsantal ökar - Ansvara för uppstart av nya åldersgrupper i Kalmar FF - Vara delaktig i uppstarten av Kalmar FF:s flickverksamhet (planerad hösten 2023) I ett uppdrag i Kalmar FF behöver man ha ett flexibelt förhållningssätt och ha en förståelse för att vi hjälps åt med det mesta, men att vi grunden har våra huvuduppdrag eller ansvarsområden. Gemensamt för samtliga roller i Kalmar FF är att vi har stort engagemang, arbetar proaktivt för att vår verksamhet hela tiden ska bli bättre, och att vi ser möjligheter och aktivt bidrar till en god arbetsmiljö Finnas på plats i verksamheten vardagar 16.30 - 19.00 plus en dag på helgen kl.09.00-13.00. Plats för verksamheten varierar beroende på tillgång till planer. Tjänsten är en deltidstjänst på 16,5 timmar

Din profil
Vi söker en person med gedigen erfarenhet från föreningsliv, som har varit verksam som ledare under flera år och har förståelse för hur föreningslivet fungerar. Att ha förvärvat erfarenheter från personalansvar i tidigare yrkesroller är meriterande. Likaså ett genuint intresse för fotboll och för att leda och utveckla barn och ungdomar med beprövade pedagogiska metoder. Vi ser en person som drivs av ett stort engagemang och uppskattar att arbeta i projektform. Att vara analytisk och se både delar och helheten är viktigt. För att lyckas i denna roll tror vi att du behöver vara såväl lyhörd, utåtriktad och drivande. Grundläggande krav för uppdraget: - Lägst UEFA B tränarutbildning - Erfarenhet av barn och ungdomsfotboll - Vara lojal till Kalmar FF:s värderingar och sportsliga strategi - B-körkort Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Eriksson, e-post : johan.eriksson@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 4 December, 2022. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.premier.se
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda med en omsättning på drygt 100 Miljoner SEK.