Chaufförer med C-kort till PostNord

Chaufförer med C-kort till PostNord

Är du en serviceinriktad chaufför som har C-körkort och vill arbeta i en trevlig miljö med bra stämning?

Till PostNord söker vi fyra C-chaufförer till verksamheten i Kalmar. Tjänsten är på heltid och stäcker sig över sommarmånaderna. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Om kundföretaget

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och starka distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. Besök gärna postnord.se för mer information om oss.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig - kunden ska alltid känna att kontakten med PostNord är positiv. Du kommer att utgå ifrån Kalmar och köra i områdena Kalmar city, Ljungbyholm och Mönsterås. Tjänsten börjar med två veckors introduktion.

Din profil

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av lastbilskörning, men har du nyligen gått en lastbilsförarutbildning och inte hunnit skaffa dig någon erfarenhet, kan du vara aktuell ändå.

Krav:
  • C-kort
  • YKB
  • Digitalt förarkort
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • ADR
Som person värdesätter vi om du är lojal, ansvarstagande, social och självgående. Du har hög arbetsmoral och vill alltid utföra ett bra jobb. Då detta är ett yrke med mycket kundkontakt, är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Omfattning: Tjänsterna är på heltid där två chaufförer startar v26 och det sträcker sig till v33 samt två chaufförer börjar v28 där den ena jobbar till v33 och den andra till v34.
Arbetstider: Chaufförerna med start v. 26 kommer ha arbetstid 7.30-16.30, en Chaufför med start v28 kommer ha arbetstid 03.00-11.45 och andra chauffören med start v.28 kommer ha arbetstid 06.30-14.30.
Tjänstgöringsort: Kalmar

PostNord samarbetar i denna tillsättning med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 21 april. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller sanna.olsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se