Vi behöver förstärka vår organisation med en erfaren projektchef. Du kommer tillhöra vår arbetschefsgrupp i Kalmar och rapporterar direkt till arbetschef. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en central roll med stort ansvar.

Om tjänsten
Som projektchef ansvarar du för ett eller flera projekt vilket innebär att du har det övergripande ansvaret avseende projektering, ledning, styrning, kundrelationer, större kontraktsfrågor, tekniska frågor mm. Du driver arbetet i nära samarbete med produktion och andra specialistkompetenser i verksamheten. Du leder och samordnar projekt och projektteam från start till slut och har ett tydligt resultatansvar.

Din profil
Vi tror att du har en byggteknisk utbildning på högskolenivå, men viktigast är att du har gedigen erfarenhet av byggprocessen samt att driva projekt. Du har erfarenhet av och fallenhet för ledarskap, du trivs med att vara en del i ett lag, är utåtriktad, drivande och beslutsam. Du har goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Hanna Nylander, 0101-43 23 98,
Inge Melander, 0733-37 44 77,
Mer info
Kontaktperson Hanna Nylander
Telefon 0101-43 23 98
Område Kalmar stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.