Peab Bygg i Kalmar är inne i en spännande period och vi behöver stärka upp organisationen med en engagerad Platschef med erfarenhet av byggbranschen. Vill du bygga framtidens hållbara samhälle med oss?

Om tjänsten
Till tjänsten som Platschef söker vi dig med erfarenhet av stora och mellanstora projekt inom byggbranschen. I rollen blir du en nyckelperson med totalansvar för projekten från start till mål. Din huvuduppgift kommer bestå av att planera och leda produktionen, vilket innefattar ansvar för ekonomi, planering, personal samt överlämnandet av en god produkt.

Din profil
Vi ser att du har en byggteknisk utbildning på högskolenivå och/eller flerårig erfarenhet av produktionsledning inom byggbranschen. Du är affärsmässig, har gott tekniskt yrkeskunnande samt förmåga att se möjligheter i arbetet. Du har en fallenhet för ledarskap, är engagerad, tydlig och kommunikativ. Som platschef är det viktigt att arbeta strukturerat och att ha en förståelse för helheten för att ligga steget före produktionen. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Hanna Nylander
Telefon 0101-43 23 98
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.